wine-maker
Ny på KOBAJ?
x wine-maker
Hitta dinunderlines vinbonde


Rensa filtret
Populära sökningar
Land och område
Område
Vindruvor

Handelsvillkor

Ordning

Alla belopp och priser på webbplatsen är i DKK (danska kronor) och är inkl. Moms om inte annat anges. Priserna är dagliga priser. När du handlar med KOBAJ.com görs avtal på danska. När vi har mottagit din beställning får du den första orderbekräftelsen per. e-post. Beställningen är dock endast giltig när du får den andra bekräftelsen att betalningen har genomförts för ditt gemensamma köp och vinböndern har bekräftat att vinet är på väg. Vi reserverar oss för tryckfel och att vingården rapporterar sålt eller av andra skäl känner oss tvungna att avbryta samköpet.

Samköp

När en order är öppen med en viss vinbönder kallar vi det för ett samköp.

Ett samköp löper vanligtvis i 21 dagar från det att det startar tills det slutar. Minst 25 lådor måste köpas innan en vinbonde skickar vinet efter ett samköp. Om 25 lådor inte har köpts när det finns 4 dagar kvar förlängs det automatiskt med 10 dagar. Samköp som slutar på helgdagar (påsk, stor bönedag, uppstigningsdag, jul etc.) kommer att förlängas till nästa arbetsdag.

Alla deltagare i ett utökat samköp kan när som helst avbryta sitt deltagande genom att skriva till info@kobaj.com .

Betalning

KOBAJ.com accepterar betalning med MobilePay och följande kreditkort: Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay och JCB. Betalning dras bara från ditt konto när varan skickas.

KOBAJ.com använder en autentiserad betalningsserver som krypterar all din kortinformation med SSL-protokollet (Secure Socket Layer). Det betyder att din information inte kan spåras, hackas eller läsas.

Leverans

Leverans sker från måndag till lördag, och det är möjligt att ha leverans till både en privat företagsadress. Om du inte är hemma levereras ditt köp i närmaste utlämningsställe eller läggs i fastighetsregistret. Var medveten om att det kan uppstå förseningar i din leverans och att 2 lådor som beställts från samma tillverkare kan levereras med dagliga intervaller - detta är helt normalt.

Varan levereras direkt från tillverkaren och alla våra transporttider är uppskattningar. Vi tar inte ansvar för något. förseningar.

Rätt till klagomål

När du handlar på KOBAJ.com har du naturligtvis 24 månaders rätt att göra ett klagomål när du har fått varan. Detta innebär att om varan var defekt vid leveransen kan du få tillbaka pengarna. Detta kräver naturligtvis att klagomålet är motiverat och att defekten inte har uppstått till följd av felaktig användning eller lagring av produkten eller annat skadligt beteende.

Klagomål måste göras inom rimlig tid efter att du har upptäckt defekten i artikeln. Om klagomålet görs inom två månader kommer klagomålet alltid att vara i rätt tid.

Om du upplever att ditt vin har en propp måste den skickas till KOBAJ.com Klausdalsbrovej 601 2750 Ballerup. Du betalar frakten själv. Vi kommer att ersätta rimliga fraktkostnader som du kan ha i detta sammanhang när klagomålet är motiverat.

Om möjligt byter vi vinet, annars får du tillbaka dina pengar.

Finans
”markant ökning av aktivitet på plattformen”
Berlingske
  ”en ny aktör på den komplicerade danska vinmarknaden”
Børsen
”jag vill helt säkert handla här igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2 platsen i kategorin bästa ny e-handelsföretag 2021”
EHandel
  ”KOBAJ har skapat ett nytt revolutionerat sätt att handla vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Om du också vill dela dina tankar med resten av KOBAJ -gemenskapen, skriv ett mejl till info@kobaj.com

language_flag Christian
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

language_flag Lone
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

language_flag Kasper
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

language_flag Stefan
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

language_flag Bengt
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

language_flag Lasse
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside´ och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

language_flag Tina
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

language_flag Ejnar
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

language_flag Kim
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim