x wine-maker
Hitta din vinbonde
Rensa Filtret
Populära Sökningar
Land och Område
Område
3-boxes
Köp minst 3 lådor när du startar ett samköp

Vid start av en samköp måste 3 rutor beställas innan den aktiveras. Om du inte vill köpa allt själv kan du dela det med familj och vänner. Tillsammans har I en mycket bättre chans att säkra samköpet.

3-boxes
Börja ett samköp?

När ett samköp startas måste minst 3 lådor beställas innan det aktiveras - dela gärna med vänner och familj

Hej medköpare, starta ett samköp på

Champagne Paul Bara

Producent fakta
Plats Champagne, Frankrike
Vintyper Champagne, Rödvin

Pris från SEK 337,-
Agriturismo Ingen information
Samköpsstatus
Startad av Dig?
Minimum 25 lådor

Co-Buyers ingen
Avslutar om ikke startet

Legendarisk vinfamilj gör Grand Cru Champagne i Bouzy

Champagne Paul Bara är symbolen för Grand Cru-byn Bouzy. Familjen Bara´s viner är allmänt och internationellt erkända för att vara i världseliten. De är specialister på viner baserade på Pinot Noir från de allra bästa fälten i Montagne de Reims.

Vinodlingen grundades 1860 och idag är det sjätte generationen med Chantale Bara vid rodret. Hon fortsätter familjens traditioner och krav på hög kvalitet och har bland annat påbörjat renoveringsprojekt i hela vingården för att säkerställa de bästa förutsättningarna för att göra sina viner.

Vingården har 11 hektar, som uteslutande är Grand Cru-fält, fördelade på 33 unika och distinkta fält, varav 9,5 hektar med Pinot Noir och 1,5 hektar med Chardonnay. Dessa två druvsorter ger en ganska unik, fyllig och fruktig aromatisk karaktär och en speciell typicitet som vingårdens vinmakare kan producera unika cuvéer och årgångar.

Med mer än 30 års erfarenhet av Champagne Paul Bara har vinmakaren Christian Forget en djupgående kunskap om de många aspekter och uttryck som deras många fält ger vinerna. Den känslan och känslan är avgörande om kvaliteten ska vara så hög varje år i vintagevinerna, och särskilt när man blandar viner med icke-vintagevinerna.

Allt arbete på åkrarna sker enligt hållbara principer och vingården är certifierad som "Haute Valeur Environnementale" och "Viticulture Durable en Champagne". Det skördas alltid för hand, med låga avkastningar och perfekt mognad för att få bästa druvmaterial möjligt.

I källaren håller de processen relativt enkel för att hålla uttrycket så rent som möjligt. Endast första tryck används för vin. Efter alkoholjäsning i ståltankar säkerställer de naturligt kalla temperaturerna att vinet vilar över vintern. Vit och rosé får ingen malolaktisk jäsning, men det gör de röda vinerna också. Bouzy rosé är en blandning av direkt tryck och Bouzy Rouge. Bouzy Brut och rosé utan vintagemognad i flaska i 4 år innan de släpps, medan vintageviner mognar mellan 6 och 12 år.

Champagne Paul Bara är grundare av Club Trésors de Champagne, även känd som Special Club. Det är en exklusiv och mycket selektiv sammanslutning av oberoende odlare, som syftar till att visa det unika och bästa av varje medlems terroir. Vinerna är godkända två gånger internt och måste vara av absolut högsta kvalitet för att kunna bära den speciella etiketten i den specialdesignade flaskan. Special Club Champagne betraktas generellt av entusiaster och proffs som ett utmärkt köp.

Den internationella granskningskåren är generös med medlajer och rosor när samtalet faller på Champagne Paul Bara:

"Viktiga referenser för alla som vill njuta av och förstå Bouzys mogna, torra rikedom." - Andrew Jefford, författare och vinjournalist på Decanter.

"Fantastiska, exakta, oklanderligt väl presenterade champagner som ligger högst upp i den kvalitativa pyramiden." - Robert Parker, The Wine Advocate.

"Paul Bara är en levande legend i Champagne. Många stora champagnehus har kontaktat Bara för att försöka köpa de exceptionella platser han kontrollerar i byn. Endast den första pressningen används, vinerna lagras i minst 4 år i den kalla källaren och utbytet bibehålls på lägsta möjliga nivå. Baras viner har en mycket elegant fruktighet, vilket är unikt i Bouzy. Hans champagne är i världsklass. " - Richard Juhlin, 4000 Champagner.

Det säger de om Champagne Paul Bara

Visar totalt 3 kommentarer

Jesper Cato Engesæther
13/09 2021
Skøn solid kvalitets Champange

Købte en kasse Brut Millesime 2014 som vi smagte, og trods den unge alder skuffede den på ingen måde. De fleste skal ligge en 5-15 år endnu...hvis vi kan holde fingrene væk.

Jakob
06/08 2021
Lækkert

Super lækkert Champagne hus, kan klart anbefales

Morten Kropp
06/08 2021
Fantastisk oplevelse

Alt gik som lovet med købet og der var fuld gennemsigtighed med track and trace. Og vinen er uovertruffen og endda til under den normale pris.Produkter

337,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Brut Reserve
Brut Reserve

Baras signaturvin. 80% Pinot Noir, 20% Chardonnay. Dosering: 7 g / l. Doften är intensiv och fyllig med toner av mogen frukt, mirabelle, plommon, honung, apelsinskal och bergamott. Smaken är fyllig, fruktdriven och frisk. För aperitiffer, thailändsk mat och skaldjur. Drick nu och 3-4 år från inköpet.

Wine bottle Champagne
Grape Pinot Noir, Chardonnay
dotted-line
400,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Grand Rose De Bouzy
Grand Rose De Bouzy

Blommig och elegant. 70% Pinot Noir, 18% Chardonnay, 12% rött vin. Brut (7 g / l). Doft av röda blommor, vilda jordgubbar, körsbär och en typisk Pinot Noir-inslag av peppar. Aromerna upprepas i smaken, som är djup med ungdomlig syra. Bra för aperitiffer, sushi och lax. Drick nu och 3-4 år från inköpet.

Wine bottle Champagne
Grape Röd blanding, Pinot Noir, Chardonnay
dotted-line
407,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Bouzy Rogue 2015
Bouzy Rogue 2015

Husets mycket hyllade stilla röda vin är uteslutande från Grand Cru-vinstockar som är mer än 50 år gamla. Fermenterad och mognad på ståltank. Doften är elegant och med inslag av röda bär. Smaken är silkeslen, elegant och balanserad. Drick nu och 5-10 år från skördeåret.

Wine bottle Rödvin
Barrel 2015
Grape Pinot Noir
dotted-line
428,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Extra Brut
Extra Brut

Rent och tydligt uttryck. 80% Pinot Noir, 20% Chardonnay. Dosering: 3 g / l. Doften är intensiv med aprikos, kvittenkompott, bakat äpple, bergamott, persika. Smaken är frisk och ren med krämiga bubblor, fruktighet och ungdomlig syra. För aperitiffer, skaldjur. Drick nu och 3-4 år från inköpet.

Wine bottle Champagne
Grape Pinot Noir, Chardonnay
dotted-line
464,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Brut Millesime 2014
Brut Millesime 2014

Endast gjord på framgångsrika år. 90% Pinot Noir, 10% Chardonnay. Brut (8 g / l). Doften är intensiv med toner av bakat äpple, körsbär, plommon, krita, päron och svarta vinbär. Smaken är fräsch och fruktdriven med en skarp och citrusliknande syra och en lång avslutning. För feta fiskrätter och lätt kött. Drick nu och 10-15 år från skördeåret.

Wine bottle Champagne
Barrel 2014
Grape Pinot Noir, Chardonnay
dotted-line
639,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Special Club 2014
Special Club 2014

Tillverkas endast under särskilt bra årgångar. 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay. Brut (7 g / l). Doften är intensiv och fruktig med granny smith äpplen, citrus och en touch av päron och persika. Smaken är fyllig och djup med god friskhet och balans. Bra för lätta kötträtter. Drick nu och 10-15 år från skördeåret.

Wine bottle Champagne
Barrel 2014
Grape Chardonnay, Pinot Noir
dotted-line
877,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Comtesse Marie De France 2010
Comtesse Marie De France 2010

100% Pinot Noir mognade 9 år i flaska. Brut (7 g / l). Aromen är mycket intensiv med saftig frukt, persikor och övermogna äpplen, bakade toner och en touch av pralin och nougat. Smaken är mycket djup och fyllig med stor elegans. Seriöst matvin. Drick nu och 15-20 år från skördeåret.

Wine bottle Champagne
Barrel 2010
Grape Pinot Noir
dotted-line
1256,-
SEK inkl. leverans från kl 6 flaskor.
Annonciade 2006
Annonciade 2006

Husets bästa vin, tillverkat endast under exceptionella år. 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay, jäst och mognat på fat i 6 månader, sedan ca. 10 år i flaskan. Extra brut (5 g / l). Intensiv och komplex doft med ett hav av toner. Djup och intensiv smak. Bra vin. Drick nu och 30-35 år från skördeåret.

Wine bottle Champagne
Barrel 2006
Grape Pinot Noir, Chardonnay
dotted-line
0,-
inkl. levering
0 ud af 6 flasker
Bland-selv kasse
Brut Reserve
337,-
Grand Rose De Bouzy
400,-
Bouzy Rogue 2015
407,-
Extra Brut
428,-
Brut Millesime 2014
464,-
Special Club 2014
639,-
Comtesse Marie De France 2010
877,-
Annonciade 2006
1256,-

Så här fungerar KOBAJ.com

1. Hitta din vinbonde

Utforska och starta ett samköp med din nya vinbonde. Du kan också delta i andra öppna samköp.

Step1

2. Samköp med andra

Gå med i andra öppna samköp eller bjud in vänner, kollegor och familj till dig. Det är viktigt att gruppen i samköpet kommer upp i 25 lådor innan tiden har gått ut.

Step2

3. Bonden skickar ditt vin

När beställningen är uppe i 25 lådor från en vinbonde så skickar vinbonden ditt vin direkt till din dörr.

Step3

Visste du att?

  • Alla vinbönders priser inkluderar frakt, skatt och leverans.
  • När du startar ditt eget samköp bestämmer du utgångsdatumet.
  • En låda vin består av 6 flaskor.
  • "1+1 samköp" betyder att du får en gratis låda vin med för varje låda du köper. Detta gäller ofta vissa specifika lådor - se mer i vinets titel.


Finans
”markant ökning av aktivitet på plattformen”
Berlingske
  ”en ny aktör på den komplicerade danska vinmarknaden”
Børsen
”jag vill helt säkert handla här igen”
- Ole Troelsø
EHandel
  ”2 platsen i kategorin bästa ny e-handelsföretag 2021”
EHandel
  ”KOBAJ har skapat ett nytt revolutionerat sätt att handla vin på”
- Niels Ehler

KOBAJ Community

Om du också vill dela dina tankar med resten av KOBAJ -gemenskapen, skriv ett mejl till info@kobaj.com

Christian
31. august 2021
Perfekt service..

och underbara viner, så kul att handla från er. Rekommenderar er till flera vänner 💐 Mvh Christian

Lone
31. august 2021
Jeg vil bare sige, at jeg er så tilfreds

Konceptet er perfekt - god, virkelig god ide- og det virker. Super service. Jeg vil fremover købe al (for meget) vin her👍👍👍 De bedste hilsner Lone

Kasper
30. august 2021
Det känns prisvärt

Är hemskt nöjd med mitt första köp hos er och har lagt en till order redan. Det känns prisvärt, roligt och givande 🙂 Det är ett roligt sätt att testa viner som inte finns på Systembolaget.

Stefan
30. august 2021
Jeg er vild med jeres koncept og har netop bestilt for tredje gang

Mange tak for det hurtige svar og den gode løsning😊 Det glæder mig, at jeg kan købe med ro i sindet. Jeg har allerede anbefalet jer til nogle venner, og vil bestemt fortsætte med at gøre det.

Bengt
29. august 2021
Vilken fantastisk service!

Jag har fått besked om att en låda är på väg! Hjärtligt tack! Bengt

Lasse
29. august 2021
Jag har nu gjort två inköp från KOBAJ.com

Mest för att testa er affärside´ och hur servicen skulle funka. Är mycket imponerad av hur väl allt fungerat. /Lasse

Tina
28. august 2021
Jeg vender tilbage og køber mere!

Tusinde tak for hjælpen😃 Jeg vender tilbage og køber mere, synes, at det er et helt fantastisk koncept!! Hav en god sommer ☀️ Mvh Tina

Ejnar
28. august 2021
Det er et fedt koncept I har.

Jeg må sige at jeg her efter de første køb er MEGET tilfreds med KOBAJ konceptet og den ydede service 😊 Mvh Ejnar

Kim
27. august 2021
Jeg er godt tilfreds med jeres leverancer, og synes det er et spændende koncept.

Hele Kobaj-konceptet er virkelig velfungerende, hvilket også gør jeg har anbefalet jer til alle vennerne 👍🍷 M.v.h. Kim