Fri leverans, 3–7 arbetsdagar

Your cart

Your cart is empty

6 Results

6 Results

Cup3 2024
New
Save 32%
Celler Mas de la Creu

Cup3 2024

Regular price 219 kr 149 kr Save 32%

Unit price
per

Regular price 219 kr 149 kr Save 32%

Unit price
per

In stock

Entré2 2024
New
Save 32%
Celler Mas de la Creu

Entré2 2024

Regular price 219 kr 149 kr Save 32%

Unit price
per

Regular price 219 kr 149 kr Save 32%

Unit price
per

In stock

Elixirer 2022
New
Save 34%
Celler Mas de la Creu

Elixirer 2022

Regular price 379 kr 249 kr Save 34%

Unit price
per

Regular price 379 kr 249 kr Save 34%

Unit price
per

In stock

Svarta natten 2021
New
Save 34%
Celler Mas de la Creu

Svarta natten 2021

Regular price 379 kr 249 kr Save 34%

Unit price
per

Regular price 379 kr 249 kr Save 34%

Unit price
per

In stock

996 2021
New
Save 35%
Celler Mas de la Creu

996 2021

Regular price 739 kr 479 kr Save 35%

Unit price
per

Regular price 739 kr 479 kr Save 35%

Unit price
per

In stock

Magnum 996 2013
New
Save 34%
Celler Mas de la Creu

Magnum 996 2013

Regular price 1 639 kr 1 089 kr Save 34%

Unit price
per

Regular price 1 639 kr 1 089 kr Save 34%

Unit price
per

In stock

Celler Mas de la Creu

Källare Mas de la Creu

Spanien ⸱ Katalonien

Riktigt vin med själ från Conca de Barberà

Mas de la Creu grundades 2010 som ett familjeägt projekt med en tydlig ambition: att skapa viner med karaktär och personlighet, baserade på områdets inhemska druvsorter och med djup respekt för naturen. Vingården, tidigare känd som Celler Vidbertus, ligger i hjärtat av Conca de Barberà – en historisk vinregion i Tarragonas inland, vackert belägen mellan Penedès och Priorat.

Här, 500 meter över havet, ger det svalare klimatet vinerna en speciell fräschör och finess som skiljer dem från det klassiska medelhavsuttrycket. På fälten odlas druvor som Trepat, Garrut och Parellada – sorter som har legat i skuggan i många år, men som Mas de la Creu arbetar hårt för att ge det erkännande de förtjänar.

Vinstockarna omfattar både yngre planteringar och parceller med växter över 100 år gamla, och arbetet på fältet utförs enligt strikta ekologiska principer, med respekt för både jordmån och växt. Varje druva handplockas och selekteras med stor precision, och hela processen kännetecknas av en kompromisslös inställning till kvalitet och äkthet.

Mas de la Creu har idag blivit en referenspunkt för moderna, terroirdrivna viner från Conca de Barberà – med ett tydligt fokus på lokal identitet, hållbarhet och hantverksskicklighet.