Fri leverans, 3–7 arbetsdagar

Your cart

Your cart is empty

5 Results

5 Results

Vild 2023
New
Save 20%
Domaine de Sabbat

Vild 2023

Regular price 299 kr 239 kr Save 20%

Unit price
per

Regular price 299 kr 239 kr Save 20%

Unit price
per

In stock

Domaine de Sabbat Rouge 2016
New
Save 17%
Domaine de Sabbat

Domaine de Sabbat Rouge 2016

Regular price 299 kr 249 kr Save 17%

Unit price
per

Regular price 299 kr 249 kr Save 17%

Unit price
per

In stock

Bottle picture of Grenache 2021
New
Save 16%
4.1 Vivino
Domaine de Sabbat

Grenache 2021

Regular price 319 kr 269 kr Save 16%

Unit price
per

Regular price 319 kr 269 kr Save 16%

Unit price
per

In stock

Cuvée 'Printemps 1900' 2018
New
Save 19%
4.0 Vivino
Domaine de Sabbat

Cuvée 'Printemps 1900' 2018

Regular price 319 kr 259 kr Save 19%

Unit price
per

Regular price 319 kr 259 kr Save 19%

Unit price
per

In stock

Sabbat Discovery Box
New
Save 21%
Domaine de Sabbat

Sabbat Discovery Box

Regular price 1 900 kr 1 499 kr Save 21%

Unit price
per

Regular price 1 900 kr 1 499 kr Save 21%

Unit price
per

In stock

Domaine de Sabbat

Domaine de Sabbat

Frankrike ⸱ Roussillon
Naturlig produktion och manuellt arbete är de två viktigaste kännetecknen för min lilla sydfranska vingård.

Mitt namn är Sylvain Lejeune och jag har varit engagerad i vinodling sedan barnsben. Så länge jag kan minnas har jag följt min far i vingårdarna. Sedan 2008 har jag ägt och producerat viner på min vingård Domaine de Sabbat i Tautavel, strax väster om Perpignan i Roussillon.

Tidigare har jag arbetat i 15 år på prestigefyllda vinhus i Bordeaux, Bourgogne och Provence för att utveckla en hög professionell nivå. På Domaine de Sabbat producerar jag bara cirka 15 000 flaskor per år, uppdelat på flera olika viner. Jag gör nästan allt arbete på fälten och i källaren själv.

Liten och koncentrerad
Min egendom är en liten vingård där jag odlar alla fält naturligt och för hand. Här odlar jag druvsorterna Grenache, Carignan och Syrah på äldre vinstockar som är upp till 115 år gamla.

Jag skördar med en extremt låg avkastning på runt 15 hektoliter per hektar, vilket ger vinerna en otrolig djupkraft samtidigt som de bibehåller finess och flexibilitet.

Låt naturen göra sitt
I källaren lämnar jag så mycket som möjligt till naturen, och till exempel spontanjäses alla viner med naturligt förekommande jäststammar. Jag tillsätter inget svavel och långtidslagrar mina viner i 12 månader på tank och 12 månader på fat av varierande ålder och storlek.

Mina viner kännetecknas av att vara eleganta, komplexa och djupa med en omisskännlig touch av naturlig vildhet, personlighet och sin alldeles egna karaktär.